2020 YKS’de Çıkacak Konular Netlik Kazandı: Kazanım PDF

0
9523
Güncel MEB Açıklaması

2020 AYT’de çıkacak konular netlik kazandı

2020 AYT’de çıkacak konular MEB Talim Terbiye Kurulu başkanlığının yaptığı açıklama ile netlik kazandı. YKS’de 12. sınıf derslerine ait konular güncellendi, yeni açıklamaya göre TYT konularında bir değişiklik olmazken AYT müfredatından bazı konular kaldırıldı.

Geçtiğimiz haftalarda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk YKS’ye girecek öğrencilerin sadece 1. dönem konularından sorumlu olacaklarını duyurmuştu ancak farklı hızda ilerleyen okullar olduğu için YKS’de hangi konuların çıkacağı ile ilgili bir takım belirsizlikler bulunuyordu.

Yeni duyuru ile beraber YKS’de çıkacak konular netleşmiş oldu. MEB Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı’nın 4 Nisan 2020’de yayınladığı dokümana buradan ulaşabilirsiniz: Güncel Kazanımlar

En son güncellemelere göre hazırladığımız YKS’den kaldırılan konuları içeren yazımıza buradan ulaşabilirsiniz:

YKS'de Hangi Konular Çıkmayacak?

YKS’de Çıkmayacak Konular | Kaldırılan Konular Neler?

16
YKS konuları değişti YKS konuları değişti. Peki YKS’de hangi derste hangi konular sınavda çıkmayacak? YKS'nin birinci oturumu olan TYT soruları değişmedi. AYT konuları değişti. AYT'de hangi konular...

Bu sayfayı oylayın!

Önceki İçerikEBA Canlı Sınıf Uygulaması Nedir? Nasıl Olacak?
Sonraki İçerikYKS’de Çıkmayacak Konular | Kaldırılan Konular Neler?
Ekin Berkyürek
TED Ankara Koleji’nden mezun oldu. ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden lisans derecesini aldı. Almanya’da Duisburg-Essen ve Heidelberg üniversitelerinde değişim öğrencisi olarak bulundu. European School of Economics Floransa’da Visionary Leadership Program’ını tamamladı. Bir süre araştırma görevlisi kadrosunda ODTÜ Tanıtım Ofisi Koordinatörü olarak çalıştı. 2017’de Indiana University of Pennsylvania’nın Kariyer Planlama Merkezi’nde çalıştı. Şu anda uzman kadrosunda ODTÜ Kurumsal İletişim Ofisi’nde görev yapıyor ve ODTÜ İşletme Bölümü’nde lisansüstü çalışmalarına devam ediyor. Türkiye’nin ilk Quidditch takımı ODTÜ Hippogriffs’in kurucularından olan Ekin, Türkiye’yi temsilen turnuvalara katılan Team Turkey’de arayıcı ve vurucu olarak oynuyor.
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör